Квітуй, моя земле!

У Долішньолужецькій гімназії 28 квітня було святково. Вже довго учні разом з вчителькою біології Лілією Калічак, готували сценки, танці, пісні, костюми...

Захід є заключним етапом 1 туру екологічної акції «Садимо ліс та сад перемоги», започаткованої школами Дрогобича та Дрогобицької ТГ. Ми активно працювали, висадивши ягідник-кущі смородини та малини.

Брало за живе виконання ролі Дюймовочки, Гамків Веронікою, яка просить ластівку летіти до людей, бо в природі, а особливо нашій Україні, природа, якої як і люди, страждає від війни, захисту треба

Роль ластівки зіграла Куприч Софія. Але з'являються ангели, теж п'ятикласниці Яна Бондаренко і Уляна Михлик, які рятують від біди!

Гарно вдалася сценка юних природолюбів. Досить тривалий час дівчатка-шестикласниці, грали ролі, як артисти, весело, цікаво роказуючи, як потрібні людині природничі знання, щоб не накоїти лиха всім.

Вдалися ролі і таким учням. Дощик - Щупляк Олександр, вітер - Андрій Мокшанський, метелик -Дмитрик Прим'як.

Мелодійно звучали пісні у виконанні молодших школярок Вікторії та Вероніки, п'ятикласника Юри і вокальної групи.

На виховному заході «Квітуй, моя земле» багато говорилось про війну в нашій країні, про наших мужніх героїв. Вдалим став танець «Незламна», який виконали шестикласниці.

Завершальним акордом «Буде мир над Україною» став танець у виконанні п'ятикласниць та Яринки Ворончак .

У нашій гімназії 28 квітня було святково, відбувся захід «Квітуй, моя земле!». Завдяки цьому виховному заходу учні розширили знання про природу та красу українського довкілля, розвинули вміння бачити красу рідного краю, оберігати і збагачувати природу, прищеплювати бажання берегти і захищати українське довкілля, виховувати інтерес до усної народної творчості, народних прикмет про природу.

Він є заключним етапом 1 туру екологічної акції «Садимо ліс та сад перемоги».

Галерея "Проєкт «Школа екологічних змін»"

Кiлькiсть переглядiв: 41

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.