Повернутися до звичайного режиму


Свято Чудотворця Миколая

Ось і зазвучало мелодією традиційної пісні «Ой, хто, хто Миколая любить» Свято Чудотворця Миколая у стінах нашої Долішньолужецької гімназії. Особливе воно цього року для усіх: і для малечі, і для дорослих. Адже сьогодні це веселе, радісне свято з присмаком гіркоти та болю , з нотками тривоги та суму. Але ми не маємо права опускати руки, бо саме діти, які готувались до свята, є тими промінчиками надії на краще. Саме вони щиро вірять в ПЕРЕМОГУ.

До Свята усі готувались ретельно та вивчали багато сучасних колядок і віршів, ні на мить не забуваючи, кому ми завдячуємо своїм спокоєм - нашим ЗСУ. Просили у своїх молитвах дитячих Миколая здійснити їхні мрії : подарувати Перемогу , Мир на нашу землю, захистити наших воїнів та здоровими повернути до їх домівок.

Нічка чарівничка У Різдвяну нічку

Звичайно, на Святі побували і «казкові гості», і Ангели з Миколаєм, і Антипки. Звучали колядки: традиційні , сучасні, повстанські. А ще були солодощі, які цього року Миколаєві допомагали придбати - підприємство «БарКом» та меценати Комар Василь і Марія Пільчак. За це їм щиро усі вдячні.

Ми прибули господарю ...

Усі будемо чекати Миколая наступного року. Віримо, що Свято Чудотворця у 2023 році буде веселішим, адже обов‘язково буде мирним!

Галерея "День святого Миколая"



Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.