Місячник дорожнього руху

З нагоди початку нового 2021/2022 навчального року, з метою попередження дитячого дорожньо - транспортного травматизму і збереження життя та здоров’я дітей з 08.09.21 по 30.09.21 року проводиться місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!».

Дотримання правил дорожнього руху - один з головних компонентів збереження життя і здоров'я дітей. В рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!» в школі було організовано і проведено ряд заходів, спрямованих на вивчення правил, дотримання безпеки життєдіяльності під час дороги з дому до школи і навпаки. Особлива увага була звернена на спілкування з дітьми молодших класів, оскільки саме у цьому віці у дітей формуються не лише основи безпечної поведінки на дорозі і вулицях, а й правосвідомості загалом.

А розпочався місячник єдиним уроком по класам «Увага! Діти на дорозі», під час якого класні керівники пригадали з учнями правила дорожнього руху для пішоходів, велосипедистів та водіїв.

Протягом місяця по класам пройшли: виховні години - «Діти на дорозі», «Правила дорожнього руху – твоя безпека», «Безпека дорожнього руху», години спілкування – «Твій друг – дорожній рух», «Правила дорожнього руху», «Безпека пішоходів», бесіди – «Дотримуйся правил дорожнього руху», «Ми – зразкові пішоходи», «Організація дорожнього руху», «Будьмо на дорозі обережними».

Учитель фізичної культури Сергій Франко в таку погожу осінню днину згуртував хлопців та дівчат на велопробіг під гаслом "Я тебе бачу"", який стартував з подвір'я школи та пролягав частиною села. До руханки долучилися директорка школи Ганна Федоричко, заступниця директорки Марія Щупляк та педагог-організатор Ольга Дрозд. Усі із завзяттям крутили педалі, адже попереду їх чекав смачний куліш, який приготувала наша незамінима господиня Марія Кудрявцева. Такі заходи згуртовують дітей та вчителів і приносять лише позитивні емоції та враження. Це додає бадьорості, доброго настрою й допомагає відпочити від щоденної праці, зарядитися енергією і позитивом на весь рік.

Місячник закінчився, але робота з вивчення правил дорожнього руху продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини.

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.