Повернутися до звичайного режиму

Міжнародний день толерантності

"Перед великим розумом я схиляю голову.
Перед великим серцем я стаю на коліна."
Гете

Всі люди на землі різні, за зовнішністю, характером, за можливостями або здібностями. Але ніколи не можна забувати, що за будь-яких обставин і в будь-якій ситуації ми повинні залишатись людьми і пам’ятати, що нас оточують такі ж люди: кожен зі своїми власними особливостями характеру або рисами зовнішності.

З нагоди Міжнародного Дня толерантності учнями створено буклет.

/Files/images/tolerantnst/Screenshot_1.jpg /Files/images/tolerantnst/Screenshot_2.jpg

Також проведено години спілкування:«Учимося толерантності» де учні мали можливість переглянути відеоролики та самостійно дослідити рівень своєї толерантності, засвоїли, що відсутність самоконтролю, розуміння іншого, презирство, підозрілість, недовіра, егоїзм, емоційна неврівноваженість породжують напруженість, позбавляють простір міжособистісних відносин почуття захищеності й безпеки, приводять до злочинів, конфліктів, війн, Також підлітки отримали первісні навички формування толерантності як складного та тривалого процесу.

День ТОЛЕРАНТНОСТІ. Дітям про толерантність.

Подарунок | Короткометражний мультфільм | Українське дублювання

/Files/images/tolerantnst/0-02-05-22b9f9588a3aece0ea1f8cdddb3fad5908eebe0d98afc57b1c0fc1e794cd2c3a_ea4b84e730ebcc18.jpg

P.S. Міжнародний день толера́нтності— свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

Scarlett - animated short (Scarlett Contra el Cancer)

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.