Святий Миколай and Santa Claus

Цей рік насичений подіями, але добігає кінця. Наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю чекають це свято діти, бо Святого Миколая завждивважали їх покровителем і заступником.

Із святковим настроєм діти зустріли свято Миколая і в Долішньолужецькій школі. До них завітав не тільки Миколай, а й Санта Клаус. Свято було проведено в українських традиціях та англійських, адже Миколая чекають та святкують в кожній країні.

Діти розповідали вірші, співали пісень, танцювали. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та щедрість. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

Свято організували учителі Марія Щупляк, Ірина Турик та Василь Котик.

Щиру вдячність складаємо Василю Комару, який кожного року виступає помічником св. Миколая і обдаровує усіх дітей школи подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.