Корисні звички-запорука здоров'я

У Долішньолужецькій СЗШ 18 травня було святково.Кого тільки не зустрічали!Золота рибка,Мальвіна, Буратіно та інші герої казок на сучасний лад, активісти-екологи, танцюристи... Енергійно пройшов виховний захід''Корисні звички -запорука здоров'я'', який підготувала вчителька біології Калічак Лілія Михайлівна.

Під звук потяга учні відправились у подорож до Країни Корисних Звичок. Особливо вдалими були зупинки ЗСЖ (Здорового способу життя), де спортивним танцем показали свою гарну фізичну підготовку. Найдовшою зупинкою була ''Екологічна'', де екологи-активісти Юлія Лопатчак, Марія Веселовська, Міша Бартко,Вікторія Савчин сценкою показали,як треба боротись зі сміттям.Вдалою була весела''Казка про золоту рибку ''на сучасний лад. Гарно зіграли ролі внучка-Ксеня Хомич, дідусь-Віталій Котик,золота рибка- Надя Куцопей.Чудово звучали пісні у виконанні Софії Гамків і Юлії Савчин.

Учні 5 класу своєю сценкою про Буратіно показали, як не можна їсти брудними руками, гризти ручки і т.д. Всім сподобались артистичні рухи в танці четвертокласниць Тані Савчин, Уляни Бартко, Вероніки і Марти.

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.