Повернутися до звичайного режиму

Шановні батьки!

Педагогічний колектив школи з нетерпінням чекає на зустріч з вашими дітьми. Поки ми знаходимося у «помаранчевій зоні», то маємо можливість розпочати очне навчання. Переконані, що це єдиний ефективний спосіб навчання дітей. У нашій школі перебуватиме менше 100 учнів, тому змішаного ( очного і дистанційного) навчання, роботи у дві зміни (окрім 2 і 3 класів) не передбачено. Сьогодні неможливо щось спрогнозувати на майбутнє, але від усіх нас, від нашої спільної солідарності і залежить результат.

Достовірними джерелами для нас є дві інстанції, які вирішують долю освіти, — Міністерство освіти і науки та Міністерство охорони здоров’я. Керуючись їхніми листами, рекомендаціями, пропонуємо:

1.Придбайте одноразові чи багаторазові захисні маски для учнів 5-9 класів. Їх використовуватимуть лише на перервах. Учням 1-4 класів масок не потрібно.

2. Перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, ні в якому разі не відпускайте її до школи з температурою, головним болем, кашлем. Будь - які ознаки ГРВІ - і ви залишаєте дитину вдома!

3. Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

Роз’яснювальну роботу з учнями проведуть класні керівники: індивідуальні засоби профілактики, інструкції щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, правила распіраторної гігієни.

Режим роботи школи буде визначатися педагогічною радою після кожного рішення Державної комісії ТЕБ та НС в залежності від зони, до якої буде зарахований наш регіон: зелена, жовта, помаранчева чи червона.

/Files/photogallery/1548/1.png /Files/photogallery/1548/2.png

/Files/photogallery/1548/3.png /Files/photogallery/1548/4.png

/Files/photogallery/1548/5.png /Files/photogallery/1548/6.png

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.