Свято Першого дзвоника

Традиційно День знань у нашій школі розпочинається у церкві із молебня, де священик благословив усіх на новий, успішний навчальний рік.

Пролунав Перший дзвоник і у нашій Долішньолужецькій школі. Це свято особливе, адже у шкільну сім'ю влилися наймолодші школярики - першокласники.

Шкільне подвір'я розцвіло не тільки букетами квітів, а й святково прикрашена арка запрошувала дітей до школи. Гірлянди паперових квітів, які вдало доповнювали зелені шторки, нагадували дітям про веселі канікули. У всіх був святковий настрій: повсюди гамірно, чути веселий сміх. Педагог-організатор Дрозд О.Р., вдало підібрала сценарій свята. Завдяки її майстерним рукам, які працювали не один день, диво-арка стала ще загадковіша.

Учасниками святкового дійства стали батьки учнів, бабусі, хресні.

Директор школи Фідик М.Г. виступив із привітальним словом. Також вручив заступнику з НВР Федоричко Ганні Степанівній грамоту Департаменту освіти і науки Львівської ОДА "За сумлінну та бездоганну працю в системі освіти, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання учнівської молоді".

А потім розпочався перший урок. Класні керівники і класоводи цікаво і захоплююче повели учнів у Країну Знань.

Наприклад, учні 1 і 3 класів разом із батьками складали прислів'я про Україну. Їм це вдалося. А потім вчителька Хай Х. В. роздала дітям ягідки калини і салфетки. Вони мали можливість роздивитися, яке маленьке серденько поміщається у червоній калині. Учні третьокласники разом із Ляховин О.Ю. згадували легенди про калиновий кущ.

П'ятикласники із своїми батьками та класним керівником Щупляк М.Я. здійснили цікаву віртуальну подорож визначними місцями своєї Батьківщини. Діти виявили бажання мандрувати не тільки віртуально, а й реально. Марія Ярославівна пообіцяла здійснити їхню мрію. Отже, п'ятикласники зробили свій перший несміливий крок у старші класи.

Школярики, трішки втомлені і збуджені, поспішали додому. На ходу ділились враженнями від побаченого і почутого. Отже, завдяки невтомній праці вчителя і далекоглядності батьків Нова Українська Школа несміливо, але впевнено крокує у майбутнє ...

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Кiлькiсть переглядiв: 479

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.