День екскурсії

31 травня – День екскурсії. Педагог-організатор О. Дрозд та класні керівники Г. Комар, М. Котик організували екскурсію для учнів 5-9 класів у музей «Дрогобиччина» . Школярі побували у відділі природи, де ознайомилися з геологією, рельєфом, кліматом, флорою і фауною південно-західних районів Львівщини. Також відвідали відділ історії, де ознайомилися з творчістю А. Мельника, У. Кравченко, Ю. Котермака, І. Франка. В експозиції можна побачити і пам'ятки, котрі висвітлюють історію давнього Дрогобича.

/Files/photogallery/1264/фото 10.jpg /Files/photogallery/1264/фото 11.jpg /Files/photogallery/1264/фото 12.jpg

/Files/photogallery/1264/фото 13.jpg

Експозиція «Воїни гідності та свободи»

/Files/photogallery/1264/фото 14.jpg

У другій половині дня учні відвідали зоопарк «Лімпопо». Тут проживає більше 300 тварин, що представляють різні види фауни.

/Files/photogallery/1264/фото 15.jpg /Files/photogallery/1264/фото 16.jpg /Files/photogallery/1264/фото 17.jpg /Files/photogallery/1264/фото 18.jpg /Files/photogallery/1264/фото 19.jpg



Всесвітній день вишиванки

Всесвітній день вишиванки— міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Не перший рік у нашій школі відзначається це свято. І цього року учні також долучилися до акції та прийшли у вишиванках. На завершення ми провели патріотичний флеш-моб.

/Files/photogallery/732/IEB7qO7D4TA.jpg /Files/photogallery/732/111.jpg



Учні школи впорядковують могили Героїв

На виконання наказу відділу освіти Дрогобицької РДА № 314 від 17.10.2016 року «Про посилення національно – патріотичного виховання» лідери учнівського самоврядування школи організували впорядкування могил на місцевому кладовищі. Учні взяли участь у прибиранні могили Демчишака Василя, уродженця села Мала Волосянка Турківського повіту, який був стрільцем УСС і загинув у селі Долішній Лужок. Також школярі не забули про могили бійців, які полягли за волю України.

могила Демчишака Василя, Ділішньолужецька школаДолішньолужецькі учні взяли участь у прибиранні могили Демчишака Василя


Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.