Орнамент для сайту Долішньолужецької школи

Вітаємо переможців!

4 травня 2017 року відбувся конкурс-огляд «Калиновий цвіт» у рамках Всеукраїнського конкурсу самодіяльного мистецтва «Таланти твої, Україно!».

Учень 8 класу, Фідик Назар, здобув II місце у районному конкурсі самодіяльного мистецтва „Калиновий цвіт” (художнє читання)

Куцопей Марія (учениця 9 класу) та Ярушак Юлія (учениця 8 класу) здобули III місце у районному конкурсі самодіяльного мистецтва „Калиновий цвіт” (дует)

/Files/photogallery/732/IMG_20170504_143514.jpg

/Files/photogallery/732/IMG_20170504_144307.jpg



Орнамент для сайту Долішньолужецької школи

Вітаємо призерів олімпіад!!!Куцопей Марія

Куцопей Марія,учениця 9 класу,успішно виступила на II етапі Все-українських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

Вона здобула призові місця:

з англійської мови ( 3 місце),

біології (3 місце),

трудового навчання (2 місце),

правознавства (1 місце).

Фідик Роман,учень 9 класу, зайняв 3 місце з інформатики.

Щиро зичимо нашим талановитим учням успіхів у навчанні, натхнення і перемог.

За підсумками II етапу олімпіад Долішньолужецька СЗШ I-II ст. у десятці СЗШ I-II ст. Дрогобицького району.



Орнамент для сайту Долішньолужецької школи

Година коду - Hour of Code

Година коду - це глобальна ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів усього світу, метою якої є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою.

Під гаслом «Кожен учень повинен мати можливість вивчати інформатику» в Долішньолужецькій СЗШ I-II ст. 06 грудня 2016 р. у 4, 6, 8 та 9 класах було проведено уроки кодування під керівництвом учителя інформатики Марії Щупляк. Захід відбувся в рамках міжнародної освітньої кампанії "Година Коду" та сприяв розвитку логіки, мислення та творчості учнів.

Школярі отримали завдання, у якому потрібно написати програму для персонажа популярної гри Minecraft. Вони бачили сформульоване ігрове завдання, лабіринт із героями гри та команди, які вони вміють виконувати. Методами спроб і помилок правильно збирали блоки у робочій області та запускали програму на виконання. Учні у захваті керували мультяшними героями, активно допомогали тим, у кого не все вдавалося.

Кожний спробував себе у ролі справжнього програміста та отримав за це справжній сертифікат.

Учні 4-го класу Долішньолужецької школи в Годині коду учні 8-го класу, Година коду учні 8-го класу, Година коду фото учнів за програмуванням, Година коду Учні отримали сертифікати за проходження Години коду Сертифікати за участь в Годині коду Учні 4-го класу Долішньолужецької школи отримали сертифікати Година коду



Орнамент для сайту Долішньолужецької школи

«Бобер» — Мiжнародний конкурс
з інформатики та комп’ютерної грамотності

З метою підвищення ІКТ-компетентності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою, 6-7 листопада 2016 року проведено Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності "БОБЕР-2016". Це досить хороший конкурс, який дозволяє розвивати логічне мислення в дітей.
В нашому закладі в конкурсі Бобер-2016 взяло участь 10 учнів (17%). Учасники із цікавістю і захопленням розв'язували логічні задачі, шукали відповіді на поставлені задачі.

Учні в міжнародному конкурсі боберУчні в міжнародному конкурсі боберучасниця конкурсу Бобер-2016учасниця міжнародного конкурсу Бобер-2016




Орнамент для сайту Долішньолужецької школи

"Година коду"

"Година Коду" - це освітній проект, створений для демонстрації можливостей навчитися основам кодування незалежно від віку, соціального стану чи знань.
10 грудня 2015 року в рамках World Hour of Code відбулася Година коду. Активну участь прийняли учні 7-го класу.Протягом години школярі досліждували світ Майнкрафту через код, вони задавали команди комп’ютерним героям. Кожний рівень проходили з емоціями, із азартом, хто краще пройде. Усі отримали сертифікати і величезний досвід з програмування.

фото учнів в міжнародному конкурсі Година кодуфото учнів в міжнародному конкурсі Година кодуфото учнів в міжнародному конкурсі Година кодуфото учнів в міжнародному конкурсі Година коду

Орнамент для сайту Долішньолужецької школи


Кiлькiсть переглядiв: 478

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.